13 de desembre 2007

Primer trencaclosques de l'IES La Serra

Ara que venen vacances i tindrem una mica de temps lliure, us proposem un trencaclosques per passar l'estona. Si accepteu el repte:
cliqueu aquí
(per tornar a la pàgina de l'IES La Serra un cop hagueu completat la imatge o us n'hagueu cansat cliqueu sobre el requadre "EXIT")

11 de desembre 2007

21 de desembre: esmorzar pro-viatge fi de curs ESO4

Com ve sent tradicional els darrers anys, l'alumnat de quart d'ESO organitzarà un esmorzar el darrer dia de classe abans de la vacances de Nadal. Aquest primer esmorzar consistirà en xocolata desfeta i coca dolça. El preu dels tíquets és de 2 euros i es vendran al rebedor de l'institut a les hores d'esbarjo els dies 13, 14, 17 i 18 de desembre. Es demana la màxima col·laboració.

10 de desembre 2007

L'IES La Serra s'afegeix als actes del "Dia Mundial Contra la SIDA"

El nostre institut va participar en el "Dia Mundial Contra la SIDA" amb una activitat organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i l'IES La Serra. Concretament, el passat divendres 30 de novembre, els delegats i sotsdelegats de tots els cursos van col·laborar en l'elaboració d'un mural que fou penjat al hall de l'IES.

05 de desembre 2007

Sortida d'ESO2 a Barcelona

El passat dia 3 de desembre l'alumnat de segon d'ESO va anar d'excursió a Barcelona. Pel matí van anar a l'auditori i a la tarda van visitar la Sagrada Família. Si voleu saber més de la sortida i/o veure més imatges, cliqueu aquí.

ESO2 a Barna