26 de novembre 2008

L'IES la Serra al Facebook

Fa uns dies va néixer a la popular xarxa social facebook (www.facebook.com) un grup anomenat Ex-alumnat de l'IES la Serra. Aquesta pàgina pretèn ser un punt de retrobada d'exmembres i membres actuals de la comunitat educativa del nostre IES. Si hi entreu (primer us heu de registrar) podeu posar-vos en contacte amb la resta de persones registrades al grup, ja sigui individualment o amb tots a la vegada.
En aquests moments ja s'hi han registrat 72 exalumnes. Si voleu saber què estudien, de què treballen, quins records tenen de la Serra, etc... no dubteu a entrar-hi!!!

11 de novembre 2008

Divendres gran desfilada



Aquest divendres 14 de novembre a les 22 hores al teatre l'Amistat de Mollerussa, l'alumnat d'ESO4 de l'IES la Serra ens obsequiarà amb una magnífica desfilada de moda. Podrem gaudir de les darreres novetats en vestimenta, pentinats i maquillatge.
Pel mòdic preu de 4€ podreu disfrutar de l'espectacle al mateix temps que col·laboreu amb la recaptació de fons per l'excursió final d'etapa.

03 de novembre 2008

Sortida de convivència ESO1


L'alumnat d'ESO va participar en una jornada de convivència pels voltants del nostre IES. Si voleu saber més del tema cliqueu aquí o sobre la imatge.